Evigheten Begravningsbyrå - Bo Eriksson

Bosse Eriksson

Begravningsrådgivare och representant

Grundare och VD för Evigheten

Jag tror att vi mår bäst när vi får hjälpa andra, det är ett inre kall som är lätt att bejaka. Jag har haft tur att vägen valde just mig för över 30 år sedan. Insikten om att världen är föränderlig (det enda du kan förändra är dig själv) och den insikten är otroligt viktig för mig både på jobbet och på fritiden.

Begravningsbyrå Kungsängen

Janne Eriksson

Begravningsrådgivare och transportansvarig

Jag arbetar som kundrådgivare, representant vid begravningar. Ett yrke som är fantastiskt, man får hjälpa och vara ett stöd för människor som är i en svår situation. Jag är gift med Eva och har tre underbara barn. På fritiden ägnar jag mig åt att simma, köra motorcykel och åka skidor.

Evigheten Begravningsbyrå - Benite Edén

Benite Edèn

Begravningsrådgivare och representant

Jag började jobba på Österbybruk & Vendels begravningsbyrå 1989. Jag har fått förmånen att hjälpa väldigt många familjer genom åren.

Begravningsbyrå Evigheten - Carl Engfors

Carl Engfors

Begravningsrådgivare och representant

Jag har flera års erfarenhet i från branschen med att ha jobbat i bland annat Halmstad och Tyresö. Förtroende, kompetens och trygghet är alltid högsta prioritet i mötet med kunden.

Eva Eriksson Evigheten

Ewa Eriksson

Begravningsrådgivare och representant

För mig är det viktigt med det varma personliga mötet. Att få hjälpa anhöriga och presentera alla valmöjligheter för att begravningen ska bli så vacker, personligt och minnesvärd som möjligt.