Evigheten Begravningsbyrå Uppsala

Begravningsbyrå Uppsala har en unik inredning av ädelträ som är bevarat från tidigare begravningsbyrå som har funnits sedan 1930-talet. Uppdragsgivaren ska känna sig trygg redan från första kontakten. Vår viktigaste uppgift är att ge dig rätt hjälp till rätt pris, oavsett om det gäller en enkel eller en mer påkostad begravning. Vi ska på ett personligt och förtroendefullt sätt genom omtanke, trygghet och service, alltid värna om kundens trygghet. Genom SBF-auktorisationen säkerställer vi att vi bland annat har för verksamheten utbildad och kompetent personal.

Vi vänder oss till alla som står inför att ordna begravning, är gäst vid begravning eller vill förbereda för sin egen begravning. Evigheten är den lokala auktoriserade byrån med det personliga engagemanget. En begravningsbyrå i hjärtat av Uppsala där du inte är en i mängden.

Evigheten begravningsbyrå har också ett ekologiskt tänk där samtliga kistor och urnor kommer från Fredahls ”Skogsserie”. Våra begravningsbilar körs på Ecopar.

På Evigheten Begravningsbyrå i Uppsala är vi alltid två personer som utför omhändertagandet och kistläggningen av den avlidne, något vi är relativt ensamma om. Allt annat är för oss otänkbart. Likaså är vi alltid sex personer som bär in och ut vid ceremonierna i kyrkor och kapell.

Samarbetspartners

På Uppsalakontoret har vi alltid våra lokala samarbetspartners som

Janne Eriksson
Janne Eriksson
Öppettider
Måndag till fredag 09.00-16.00
Avvikande öppettider kan förekomma då vi är på kundbesök eller på begravning. Du når oss dygnet runt på telefon: 020-018 018 1

Karta och vägbeskrivning