Märstakontoret

Bo Eriksson & Carl Engfors – Begravningsrådgivare

Öppetttider: 09.00 – 15.00

Måndag – Torsdag

(Begränsade öppettider kan förekomma under sommaren)

Evigheten begravningsbyrå i Märsta

Våren 2016 slog vi upp portarna till vårat nya kontor på Stockholmsvägen 28, sedan dess är vi väl förankrade i Märsta och i dess omgivning.

Uppdragsgivaren ska känna sig trygg redan från första kontakten, vår viktigaste uppgift är att ge dig rätt hjälp till rätt pris, oavsett om det gäller en enkel eller en mer påkostad begravning, Vi ska på ett personligt och förtroendefullt sätt genom omtanke, trygghet och service. Vi värnar alltid om kundens trygghet och genom SBF-auktorisationen och säkerställer bland annat att vi har utbildad och kompetent personal som vägleder er genom en svår stund i livet.

Vi vänder oss till alla i Märsta som står inför att ordna begravning, är gäst vid begravning eller vill förbereda för sin egen begravning. Märsta begravningsbyrå – Evigheten är den lokala auktoriserade byrån med det personliga engagemanget. En begravningsbyrå i Märsta där du inte är en i mängden.

Begravningsbyrå Märsta – Evigheten har också ett ekologiskt tänk där samtliga kistor och urnor kommer från Fredahls ”Skogsserie”. Våra begravningsbilar körs på Ecopar.

Omhändertagande och kistläggning

Att klä och bädda ner den avlidne kallar vi omhändertagande och att lägga den avlidne i kistan kallas kistläggning. Vid båda momenten månar vi om respekten för den avlidne liksom om hänsynen till de efterlevande. Det innebär att vår ambition är att den avlidne görs i ordning i sin kista så snart som möjligt efter dödsfallet och förs till den kyrka eller det kapell där begravningsakt skall ske. Vi tror att de flesta vill ha det så istället för att den avlidne ligger kvar på en kall bår i bårhuset. Vi är en av få begravningsbyråer i Uppsala som alltid är två personer som utför dessa moment och identitetskontrollen är minutiös. För oss är allt annat otänkbart.

– Den lokala auktoriserade byrån med det personliga engagemanget

– Hos oss är du inte en i mängden